Tu când ai fost ultima dată la dentist?

Dacă răspunsul este" nu îmi amintesc ", atunci este timpul să mergi!


Afecțiunile dentare dăunează sănătății generale.

Mergi la dentist înainte să te doară!

SOLICITA O PROGRAMARE

01

Cele mai comune cauze ale pierderii dinților sunt cariile și afecțiunile gingivale netratate la timp!

Metodele de prevenție dentară te ajută să îți păstrezi dantura sănătoasă.

Probleme

Medicul dentist poate depista afecțiuni pe care tu nu le observi sau care nu sunt vizibile cu ochiul liber. Dentistul poate descoperi semne incipiente ale afecțiunilor și poate trata problema.

S-a dovedit că problemele amânate ajung să coste de 10 ori mai mult și că durata de vindecare și tratare este mult mai mare. Orice afecțiune cu cât este mai repede descoperită, cu atât este mai ușor este de tratat.

Costuri

Afecțiunile amânate pot conduce la riscuri crescute precum agravarea situației, apariția unor infecții sau chiar pierderea danturii ce vor necesita tratamente complexe și costisitoare

Riscuri

02

Urgențele stomatologice nu țin cont de spațiu, oră sau loc!

Nu va mai fi cazul să te trezești în noapte sau să îţi strice dispoziţia când petreci timp alături de cei dragi din cauza durerii de dinți neașteptată și insuportabilă.

  • În stadiile incipiente, caria nu are nici un simptom sau cel mult o jenă „la rece” sau „dulce”. Lăsată netratată aceasta evoluează, ducând la dureri puternice.în ultimul stadiu, întreg dintele este distrus irecuperabil.
  • Parodontoza incepe printr-o simplă sângerare. Netratată, afecțiunea își continuă evoluția și începe să afecteze și osul, ducând la resorbția acestuia. Stadiul final este în momentul în care dinții încep să fie mobili, mobilitate care crește progresiv până când dinții efectiv cad.

Care sunt cele mai comune cauze ale pierderii dinților?

03

Care sunt etapele prevenţiei dentare?

Trebuie să uităm preconcepțiile: „la stomatolog doare”, „la stomatolog e scump” sau „lasă, că îmi trece de la sine!”

Singura modalitate de a scăpa de tartru este detartrajul care trebuie efectuat măcar o dată pe an la persoanele cu igienă orală bună și de două până la patru ori pe an, pentru persoanele predispuse la apariția tartrului.

Parodontoza și caria dentară sunt cauzele principale și majore ale pierderii dinților. Acestea au semne dureroase abia când starea se agravează

Cele mai importante tehnici de prevenție dentară sunt periajul realizat de două ori pe zi și folosirea aței dentare pentru a îndepărta placa bacteriană. Neîndepărtată, placa se acumulează și se transformă în tartru.

Prevenţia primară:

Majoritatea afecțiunilor dentare nu produc dureri în fază incipientă, deci nu ai cum să afli dacă ai vreo problemă decât atunci când aceasta deja a produs pagube. Pentru a evita dezvoltarea problemelor dentare sau agravarea celor existente, programează-te la un consult stomatologic

Prevenţia secundară:

Urmăreşte tratamentul precoce al afecţiunilor dentare şi scăderea ratei de îmbolnăvire. Sunt tratate afecţiunile deja instalate dar aflate în stadii incipiente, fiind împiedicată evoluţia şi extinderea lor. Limitează complicaţiile bolilor deja instalate!

Prevenţia terţiară:

Dorința specialiștilor din cadrul clinicii este să ofere pacientului o experiență la stomatolog cât mai plăcută, având o rezolvare de durată, calitativă , într-un spațiu cald și primitor, din care să dispară teama și să îi facă plăcere să revină de fiecare dată.

Dacă aveți nevoie de o primă consultație, realizarea unui plan de tratament sau un control lunar, puteți apela cu încredere la medicii noștri dedicați.

SOLICITA O PROGRAMARE

Te invităm la clinica Dental Privilege pentru un zâmbet sănătos, aşa cum ţi-l doreşti!

Recenziile pacienților sunt dovada calității serviciilor :

Daniel Constantin Trasnea

Multumesc din suflet respectabilei doamne doctor Florea Claudia.Mi-a redat zambetul pe buze.Recomand din suflet acest cabinet,se practica o medicina dentara profesionala,nu comerciala.Preturi de un foarte mare bun simt. Intr-un cuvant un cabinet de sapte stele.

Am avut parte de cea mai calduroasa primire din partea doamnei doctor Florea Claudia. Mi-a inspirat incredere si a dat dovada de profesionalism. sunt foarte multumit de rezultat. Recomand oricui doreste sa primeasca o ingrijire profesionala din partea unei persoane dedicate si de incredere. Cu siguranta voi reveni pe viitor.

Radu Cîciu

Alege să îți vindeci afecțiunile dentare înainte să se ajungă la agravarea situației și chiar pierderea danturii !

SOLICITA O PROGRAMARE

Dental Privilege te așteaptă cu drag pentru refacerea danturii :

© 2019 Dental Privilege - Toate drepturile rezervate

Militari, Calea Apeductului, Nr. 5, Bl. B4A, Sc. 1, Ap. 1, Int. 01, Sector 6, Bucuresti