Raspunsurile celor mai intalnite intrebari despre implantul dentar!

Implant dentar- de la anestezie la ingrijirea rezultatului.

Completeaza formularul pentru a lua legatura cu noi

Care sunt etapele necesare inserarii implantului dentar?

1.

Etapa pregătitoare:

consultația, planul de tratament, radiografii, computer tomograf (prin care se fac măsurători precise ale grosimii și înălțimii osului disponibil și se simulează poziția implantului) aprecierea stării de sănătate, prin analize de laborator.

Etapa chirurgicală:

Etapa protetică:

1.

2.

3.

implantul se va insera în osul maxilar după care se așteaptă între 2 și 6 luni (timp în care implantul se “prinde în os”, adică se osteointegreaza).

se face o mică incizie în dreptul implantului și se montează un conformator gingival (care permite vindecarea estetică a gingiei), se montează un bont de transfer cu care se ia amprenta pentru viitoarea lucrare. În laboratorul de tehnică dentară, se realizează lucrarea finală (care se fixează prin cimentare sau înșurubare)

Cat dureaza inserarea implantului dentar?

2.

Durata inserării implantului dentar

De regulă, durată de inserare a unui implant este de aproximativ 20 de minute. Dacă este necesară adiția de os (reconstituirea volumului de os) sau folosirea de procedee suplimentare, durata va crește până la maxim 50 minute.

Care sunt avantajele implantului dentar?

3.

 • opreste atrofierea osului
 • inlocuieste radacina dintelui pierdut
 • previne retractia gingiei dintilor vecini
 • disparitia defectelor de fonatie
 • previne pierderea dintilor vecini bresei edentate si migrarea dintilor antagonisti(opusi);
 • elimina necesitatea sacrificarii si a scoaterii nervului/devitalizarii dintilor invecinati prin slefuire (daca s-ar opta pentru o lucrare clasica fixa)
 • rezistenta danturii pe durata indelungata
 • ofera senzatia de dinti naturali
 • cresterea calitatii vietii sociale si a increderii in propria persoana
 • recapatarea functiei masticatorii, prevenind aparitia problemelor gastrice
 • imbunatatirea aspectului esetic / asigura suportul adecvat contururilor faciale ( dispare aspectul de obraji supti sau infundati, colturile buzelor lasate, dispar ridurile din jurul gurii)
 • ofera posibilitatea folosirii restaurarilor sau lucrarilor dentare fixe (acolo unde ar fi fost necesare proteze mobile)
 • cresterea confortului fizic (elimina aparitia leziunilor partilor moi: buze/obraji).

Este dureros in timpul inserarii sau dupa inserarea implantului?

4.

Pacienții Dental Privilege nu resimt nici un disconfort, nici în timpul operației, nici după această. Anestezia se completează la nevoie ori de câte ori apare durerea și câteva zile postoperator se urmează tratament cu antibiotic și antinflamator. Activitățile zilnice pot fi reluate imediat după intervenție (cu precauție în primele 2-3 zile).

Cum alegem implantul dentar si clinica?

5.

Dental Privilege recomandă alegerea implantului în urma discuției cu medicul stomatolog, respectând recomandările acestuia în funcție de particularitățile dumneavoastră.


IMPLANTUL DE CALITATE elimină riscul apariției complicațiilor și a costurilor suplimentare aferente înlăturării acestora. La reușita intervenției se adaugă profesionalismului medicilor și a echipei sale.


Planul de tratament personalizat și implicit devizul financiar se pot oferi, chiar și după o simplă consultație și o radiografie panoramică. Ulterior, se va efectua un computer tomograf pentru a analiza detaliile “tehnice” necesare efectuării implantului.

Implantul dentar

Dorința specialiștilor din cadrul clinicii este să ofere pacientului o experiență la stomatolog cât mai plăcută, având o rezolvare de durată, calitativă , într-un spațiu cald și primitor, din care să dispară teama și să îi facă plăcere să revină de fiecare dată.


Experienta medicilor, tehnologia de ultima generatie si cele mai bune implanturi sunt factorii care au contribuit la succesul cazurilor tratate pana acum.


Dacă aveți nevoie de o primă consultație, realizarea unui plan de tratament sau un control lunar, puteți apela cu încredere la medicii noștri dedicați.

Clinica

Recenziile

Experienta celor care au ales serviciile clinicii pana acum este un factor de care trebuie sa tii cont in alegerea pe care o faci

Am avut parte de cea mai calduroasa primire din partea doamnei doctor Florea Claudia. Mi-a inspirat incredere si a dat dovada de profesionalism.. Recomand oricui doreste sa primeasca o ingrijire profesionala din partea unei persoane dedicate si de incredere. Cu siguranta voi reveni pe viitor.

Radu Cîciu

Multumesc din suflet respectabilei doamne doctor Florea Claudia.Mi-a redat zambetul pe buze.Recomand din suflet acest cabinet,se practica o medicina dentara profesionala,nu comerciala.Preturi de un foarte mare bun simt.Intr-un cuvant un cabinet de sapte stele.

Daniel Constantin Trasnea

Ai toate motivele sa nu mai amani si sa te programezi la o consultatie la Dental Privilege

Militari, Calea Apeductului, Nr. 5, Bl. B4A, Sc. 1, Ap. 1, Int. 01, Sector 6, Bucuresti

0742 188 753

Solicita o programare