Trebuie sa fii intotdeauna pregatit pentru

Urgentele Stomatologice

Dental Privilege stie cat de dificile sunt momentele in care apare o problema stomatologica neprevazuta si este alaturi de pacientii sai!

Salveaza numarul
Solicita o Programare

Specialistii Dental Privilege prezinta cat de importanta este tratarea urgentelor stomatologice:

O problema dentara netratata la timp te poate supune unui risc vital!

Mai usor de tratat

2

Orice afectiune cu cat este descoperita mai repede, este mai usor de tratat, cu mai putina durere si costurile sunt mult mai mici.

Solicita o consultatie

Prevenirea riscurilor

3

Solicita o consultatie

Urgentele medicale amanate pot supune pacientii unor riscuri precum agravarea situatiei, aparitia unor infectii sau chiar sechele permanente ce vor necesita tratamente complexe si costisitoare.

Solicita o consultatie

1

Medicul dentist poate depista afectiuni pe care tu nu le observi.

Dentistul poate descoperi semne incipiente ale aunor afectiuni si poate trata problema pe care o descopera la nivelul cavitatii bucale.


Depistare probleme

Urgentele stomatologice sunt la fel de importante ca orice alta problema medicala, neglijarea lor avand efecte deosebit de grave!

Solicita o Programare

De ce sa alegi Dental Privilege:

Filosofia noastra este Beauty and Science. Ea exprima modul in care stomatologia apare astazi: ca o simbioza intre estetica si stiinta, intre arta si tehnologie.

Experienta

Clinica noastra functioneaza din anul 2008 an din care ne-am straduit sa ne dezvoltam din punct de vedere tehnologic, stiintific, logistic si organizatoric.

Clinica Dental Privilege incearca sa tina pasul cu tot ceea ce este nou in domeniu, stomatologii nostri fiind in permanenta instruiti atat in tara cat si in strainatate.

Echipa specializata

Dental Privilege tine pasul cu tehnologia si investeste permanent in cele mai noi aparaturi pentru ca rezultatele sa fie la un nivel calitativ maxim.

Tehnologie

Echipa Dental Privilege este o echipa tanara, dinamica, entuziasta dar si foarte bine pregatita, dornica sa creeze pacientilor sai o stare de incredere, relaxare si siguranta.


Scopul echipei Dental Privilege este acela de a investiga, trata, monitoriza starea de sanatate dentara a pacientilor la un nivel calitativ maxim.


Dr. Claudia Florea

Dr. Topolog Ioana

Acces facil la o gama larga de servicii stomatologice

Privilegiul pacientilor nostri este acela de a fi examinati si preluati de o echipa medicala formata din specialisti in implantologie, protetica, parodontologie si endodontie.

Nu uita sa salvezi numarul:

In cazul in care te confrunti cu o urgenta stomatologica este bine sa ai la cine apela! Click pe numarul de telefon si salveaza-l

Dental Privilege este alaturi de pacienti atat pentru URGENTE cat si pentru programari:

Militari, Calea Apeductului, Nr. 5, Bl. B4A,Sc. 1, Ap. 1, Int. 01, Sector 6, Bucuresti

Luni-Vineri: 10:00-20:00

Sambata: Cu programare

Duminica: Inchis

Militari, Calea Apeductului, Nr. 5, Bl. B4A,Sc. 1, Ap. 1, Int. 01, Sector 6, Bucuresti

Urgentele medicale trebuie tratate inainte ca agravarea lor sa te supuna unui risc vital!

Solicita o Programare

Onorarii

Cu Dental Privilege nu trebuie sa mai aveti grija preturilor la dentist! Preturi mici si servicii de calitate, va asteptam cu drag! Preturile au caracter orientativ si pot suferii modificari fara notificari in prealabil.

Afla onorarii

Cu Dental Privilege nu trebuie sa mai aveti grija preturilor la dentist! Preturi mici si servicii de calitate, va asteptam cu drag! Preturile au caracter orientativ si pot suferii modificari fara notificari in prealabil.

Parerile pacientilor:

Am avut parte de cea mai calduroasa primire din partea doamnei doctor Florea Claudia. Mi-a inspirat incredere si a dat dovada de profesionalism. Am efectuat o extractie a unui molar de minte, care a fost fara probleme si pot spune ca sunt foarte multumit de rezultat. Recomand oricui doreste sa primeasca o ingrijire profesionala din partea unei persoane dedicate si de incredere. Cu siguranta voi reveni pe viitor.

Radu Cîciu

Completeaza formularul

Pentru a evita riscurile agravarii urgentelor stomatologice te asteptam la o consultatie