FAST AND FIXED – Zâmbet nou în 24 de ore!

Ce este proteza dentară fixă pe implanturi?
septembrie 22, 2019
De ce implant dentar?
noiembrie 4, 2019

Nu mai suporţi proteza mobilă? Incearca dinti ficsi – Fast and Fixed in 24 de ore

O scoţi ori de câte ori ai ocazia, iar acest lucru te face să pari şi mai îmbătrânit?

Urăşti ritualul de scoatere a protezei, igienizare şi păstrare în pahar noaptea?

Nu eşti singurul. Problemele tale sunt aceleaşi ca ale celorlalţi purtători de proteze mobile.

Noile tratamente revoluţionare de implantologie orală au găsit răspunsul la toate aceste probleme şi îţi oferă o alternativă mult mai bună din toate punctele de vedere.

 

Sistemul de implanturi SKY Fast and Fixed de la Bredent

Pentru că ne dorim pacienţi sănătoşi, fericiţi şi mulţumiţi de aspectul lor estetic, în cadrul Clinicii Dental Privilege ai posibilitatea să urmezi tratamentul revoluţionar de înlocuire a întregii danturi, prin doar 10 implanturi.

Astfel, printr-o procedură de implantare a 6 implanturi în arcada superioară şi 4 implanturi în arcada inferioară, vei avea din nou dinţi ficşi, complet funcţionali şi de o estetică deosebită.

În decursul celor 12 ani de SKY fast and fixed, mai mult de 100.000 de pacienți au beneficiat de avantajele acestui tratament.

În toată această perioadă, BREDENT Group Germania a investit masiv în tehnologie și inteligență, perfecționând atât sistemul de implanturi SKY, cât și partea protetică.

S-a ajuns la performanţele prezentului, care îţi aduc dantură fixă, perfect funcţională şi deosebit de estetică, în doar 24 de ore.

Implanturile SKY au calitatea germană a lucrului foarte bine făcut, a detaliilor impecabile şi încorporează tehnologii de vârf, menite să le confere stabilitate în os şi osteointegrarea perfectă.

 

Avantajele Fast and Fixed

 • Tratament foarte rapid.

  Principalele etape se realizează în mai puţin de 24 de ore. Îţi vei putea relua viaţa socială imediat, cu un zâmbet nou. Nu vei fi supus unui tratament îndelungat, care să necesite multe programări şi deplasări la clinică.

 

 • Necesită un număr redus de implanturi.

  Întreaga ta nouă dantură se va sprijini pe 10 (6 sus, 4 jos) implanturi speciale, ca nişte piloni foarte bine structuraţi şi poziţionaţi. Numărul mic de implanturi supune organismul unui efort de vindecare mult mai redus decât în cazul inserării de implanturi clasice, în număr mult mai mare.

 

 • Elimină în cele mai multe cazuri necesitatea intervenţiilor de adiţii osoase.

  Acest fapt se datorează formei şi caracteristicilor speciale a implanturilor, ce se ancorează şi se integrează perfect în os. Implanturile posterioare au o formă angulată, străbătând osul in diagonală.

 

 • Elimină necesitatea intervenţiei chirurgicale de sinus lift.

 

 • Înlocuiești proteza mobilă cu dinţi ficşi.

 

 • Nu mai stai cu grijă datorită riscului alunecării accidentale a protezei.

  Aceasta este cea mai mare grijă a purtătorilor de proteză mobilă. Cu ajutorul acestor dinţi ficşi Fast and Fixed, aceasta problema dispare.

 

 • Poţi mânca orice doreşti.

  Proteza mobilă limitează alimentele ce pot fi consumate fără grija desprinderii protezei. Iar pacienţii edentaţi total ce nu au proteză, riscă mari probleme cauzate de nutriţia necorespunzătoare.

 

 • Iţi poţi relua viaţa socială normală.

  Datorită temerilor legate de faptul că proteza ar putea aluneca oricând, pacienţii cu proteză mobilă nu mai pot râde larg, nu mai pot mânca relaxaţi în public, se izolează de prieteni şi renunţă la viaţa lor socială. De asemenea, estetica îndoielnică a protezelor mobile constituie un motiv puternic de inhibare.

 

 • Problemele de pronunţie greşită vor dispărea.

  Din cauza mobilităţii protezei şi pronunţia are de suferit. Ca să nu mai vorbim de pacienţii total edentaţi, nepurtători de proteză.

 

 • Nu mai trebuie să stai noaptea fără proteză.

  Plasarea protezei pe timp de noapte într-un pahar de apă nu este deloc agreată de nimeni. Şi nici refixarea ei, cu adeziv special, în fiecare dimineaţă.

 

 • Scapi de grija igienizării protezei.

  Seara la culcare, proteza mobilă trebuie scoasă şi igienizată, procedură nu chiar plăcută.

 

 • Vei simţi din nou adevăratul gust la mâncării.

  Proteza mobilă acoperă cerul gurii, ceea ce inhibă papilele gustative.

 

 • Preţ fix al tratamentului, fără surprize ulterioare.

  Pentru Fast and Fixed, totul este foarte clar stabilit, încă de la început, iar pentru că tot tratamentul se efectuează într-o singură ședință, nu au cum să apară surprize, aşa cum se întâmplă cu tratamentele de lungă durată.

 

 • Preţ mult mai mic decât tratamentul prin implanturi dentare clasice.

  Numărul redus de implanturi eficientizează costurile, ducând la refacerea întregii danturi, cu un număr redus de implanturi.

 

 • Tratament nedureros.

  Vei fi anesteziat pe toata durata tratamentului, aşa încât nu vei simţi nimic.

 

 • Implanturi şi lucrări protetice foarte calitative.

  Materiile prime implicate în acest tratament sunt produse de compania germană Bredent, companie cu tradiţie, unul dintre liderii mondiali în domeniu.

 

ALEGE SISTEMUL SKY FAST AND FIXED DE LA BREDENT !

Redă aspectul natural al zâmbetului tău!

Redă funcționalitatea dinților tăi!

Reia-ți viața socială!

PROGRAMEAZA-TE